Basisbehandeling

Bij een eerste kennismaking wordt de behandeling vooraf gegaan door een intakegesprek, waarin uw voetproblemen worden…

Lees meer

Likdoorn(s)

Een likdoorn in de volksmond ook wel eksteroog genoemd, is een pijnlijke, harde, naar binnen groeiende eeltkern (verdikking van de huid).

Lees meer

Ingegroeide nagel(s)

Een ingegroeide teennagel komt meestal voor bij een grote teen. De binnen- of buitenrand van de nagel is dan in de huid gegroeid…

Lees meer

Overtollig eelt/kloven

Eelt is een plaatselijke verdikking van de opperhuid, die ontstaat op plekken waar de huid wordt blootgesteld aan overmatige druk en/of wrijving.

Lees meer

Schimmel- kalknagel(s)

Een kalknagel is eigenlijk een nagel die geïnfecteerd is door een schimmel. Sommige schimmels kunnen bij de mens infecties veroorzaken.

Lees meer

Diabetische voet

Voor een diabetespatiënt is het zeer belangrijk om zijn of haar voeten regelmatig te laten onderhouden. Hoe langer iemand diabetes heeft, hoe meer kans op late complicaties.

Lees meer

Reumatische voet

Een reumapatiënt heeft bijna altijd te maken met ongewenste eelt en likdoornvorming aan de voeten. Dit heeft te maken met…

Lees meer

Cosmetische behandeling

Afwijkende teennagels hoeven niet langer een probleem te zijn. Door deze met een nieuwe geltechniek aan te passen is het mogelijk voortaan…

Lees meer

Sportvoeten

Sporten is goed voor (bijna) ieders gezondheid. Voor steeds meer mensen zijn sport en actief bewegen onderdeel van hun dagelijks leven.
Lees meer

Cryotherapie

Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!

Lees meer