Cosmetische behandeling
Afwijkende teennagels hoeven niet langer een probleem te zijn. Door deze met een nieuwe geltechniek aan te passen is het mogelijk voortaan onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Deze moderne cosmetische toepassing geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels.

Nagelreparatietechniek van LCN
Veel mensen lijden aan ziekten en/of veranderingen aan de teennagels. Deze veranderingen zijn meestal zichtbaar en geven een onaantrekkelijk beeld. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Voorbehandeling
Nagels die met mycose (schimmel) geïnfecteerd zijn, worden zo ver mogelijk verwijderd en ontsmet. Bij een gezonde of misvormde nagel, wordt er enkel maar ontsmet en opgeruwd.

Gelnagel van LCN
LCN-Pedique is een éénfase gel die onder een UV-lamp wordt uitgehard. Het product is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. LCN-Pedique is er in verschillende kleuren, uw pedicure kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

Nabehandeling
De gemiddelde houdbaarheid van de geplaatste nagel is 10 tot 12 maanden. Als er zich geen problemen voordoen, groeit de gel met de gewone nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden kunt u de gecorrigeerde nagel, afhankelijk van de groeisnelheid, door uw pedicure laten opvullen.

Gelpolish
Wilt u mooie nagels die er tot in de puntjes verzorgd uitzien en wilt u niet elke 2 dagen uw nagels opnieuw lakken? Dan is Gelpolish iets voor u!

Gelpolish is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van prachtig gelakte en tevens verstevigde nagels. Gelpolish wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en verlengt de nagel niet. Gelpolish is een soort nagellak met de kwaliteit van gel. Gelpolish hardt uit in de UV-lamp en de toplaag zorgt voor een hoogglanzende, krasharde toplaag die wekenlang blijft zitten. De Gelpolish is zeer geschikt voor de natuurlijke nagel en met name ook voor de teennagels. Voordeel is tevens dat de nagel tegelijkertijd wat meer stevigheid krijgt. Wilt u geen kleur, maar wel meer stevigheid en glans dan kan dat met de Naturel Gelpolish.

De voordelen nog even op een rijtje:

  • Wekenlang mooie verzorgde nagels
  • Dunner dan een kunstnagel
  • Natuurlijke nagel heeft meer kans op groeien
  • Geen droogtijd zoals bij nagellak
  • Kortere behandeltijd (± 45 min)