Over Pedique

Het leveren van kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid staat op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik zeer veel aandacht. U kunt een relaxte en verzorgende behandeling verwachten in combinatie met een gezellige sfeer. De praktijkruimte is ruim ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen.

U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel. Ik behandel volgens de “nattechniek” methode. Dit voelt prettig, koel en fris aan de voeten tijdens het frezen. Natuurlijk is er tijdens de behandeling altijd de mogelijkheid voor een gezellig gesprek.

Behandelingen

'Uw voeten mijn zorg!'

Mijn naam is Monique Kok. Ik ben medisch pedicure en eigenaar van pedicure praktijk Pedique. Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u op afspraak terecht in mijn praktijk. Deze bevindt zich in een royale ruimte bij mij thuis op de begane grond. Er is een ruime parkeergelegenheid en zelfs uw fiets kunt u droog stallen!

Monique Kok - Medisch Pedicure

Aangesloten bij

ProVoet

ProVoet is de branche-organisatie voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

ProCert

ProCert heeft het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP) ontwikkeld om de kwaliteit te waarborgen. Het registratiesysteem is zodanig ontwikkeld dat het pedicureberoep transparant is en de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening geborgd wordt.

Heeft u vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Wij beantwoorden graag uw vraag.